INDUSTRIJA, PREVOZNIŠTVO, KMETIJSTVO

Vsa delovna oblačila so izdelana pod skrbnimi rokami naših izjemno pridnih delavk in delavcev. Pri nas boste hitro in enostavno našli kakovostna delovna oblačila za različne vrste dejavnosti.

Delovna oblačila naj bodo kakovostna

Naša delovna oblačila za industrijski sektor so izdelana iz trpežnih in preizkušenih materialov. Poskušamo se prilagoditi zahtevam določenega poklica.  Zaščitna delovna oblačila poznajo skoraj vse industrijske panoge – nosijo jih varilci, gozdarji, gradbinci, monterji, laboratorijski delavci in številni drugi. Pri vsaki dejavnosti delovno oblačilo ščiti in varuje delavca pred nastankom poškodb na delovnem mestu. Zaščitna oblačila in njihovi deli so pri nekaterih delovnih procesih in posebnih pogojih ključni del osebne varovalne opreme. Najbolj funkcionalna so, ko so izdelana po meri in imajo dodane različne funkcionalne dodatke, kot so pasovi, žepi, odsevniki, ščitniki, ojačani predeli obleke, predpasniki.

Zaščitna delovna oblačila morajo biti izdelana v skladu z določbami odredbe za varovalno opremo (direktive 89/686/EGS) ter usklajena z evropskim in slovenskim standardom, ki veljata pri izdelavi zaščitnih delovnih oblačil. Predpisani standardi veljajo tudi za zaščitno delovno obutev.

VARNO & UDOBNO

Delovna oblačila naj nudijo kompletno zaščito za vaše zaposlene.

Delovno oblačilo naj bo dobro krojeno, saj bo to vplivalo na učinkovitost opravljenega dela in zadovoljstvo zposlenega.

Scroll to Top